Surfa&Shoppa

Jag är en flitig nätshoppare, och har köpt både stort och smått på den stora nätoceanen. Jag delar gärna med mej av mina erfarenheter från olika webshoppar, så känns det kanske lite tryggare för er som är osäkra!

M O D E

Sid and Sally

Härifrån har både jag och den Blivande beställt kläder. Dom är snabba och vi har alltid fått rätt varor. Vi har aldrig behövt gör anågon retur dock, så vi vet inte hur dom är om en sådan situation uppstår.

Dom har ett brett utbud av både herr och dam mode. Exempel på märken: Day Birger et Mikkelsen, Odd Molly, Badlady, Culture. Herr: Fred Perry, Morris, Khujo

Country Dreams

Har själv aldrig haft problem när jag beställt härifrån men har hört väldigt blandade recensioner, historier om problem med felskickade varor, lång tid för återbetalning vid returer, lagd beställning i webshoppen som blivit betald men sen visar sej att varan är slut redan osv.
Handla på egen risk.

Country Dreams säljer bland annat Odd Molly, Ugg Austrailia och Ester Eleonora.

AjaBaja Deluxe

Gott betyg från mej, beställt och skickat tillbaka utan någon anmärkning. Dock har jag från ett antal olika håll snappat upp att det har varit strul med denna nätbutik ibland.

Ajabaja har även en barnavdelning med mycket söta plagg. I vuxenwebshopen har do

m ofta ett mycket stort utbud av Odd Molly, nog det största jag sett i en svensk webshop.

Folk Malmö

Den här trevliga webshopen fick jag genomfört en reklamation på en Odd MOlly tunika – fick fin service och är nöjd med min titalupplevelse av FolkMalmö.

Har en del roliga, udda märken förutom Odd Molly.

TinTin Style

Mycket proffsig webshop, har köpt härifrån vid ett flertal tillfällen, gjort returer och flyttat rabatter, alltid klockren service och bemötande.

På Tin Tin Style finns Hunkydory, Odd Molly, Prime Boots, Hunter, Day och många fler.


Chicy

Handlat från denna lilla webshop en gång. Lång leveranstid men i övrigt inga mer anmärkningar än att produkten inte överensstämde särskilt bra med foto och beskrivning. Det gjorde inte så mycket den här gången men en annan gång så vet man aldrig. Min syster fick problem när hon ville reklamera en jacka som hade väldigt stark och otrevlig doft – långt om länge fick hon respons men då hade hon redan gjort av med jackan på annat sätt. Rekommenderar INTE dom, dålig service om det är problem med retur/reklamation.
Den enda webshoppen jag har hittat som säljer Ewa i Walla. Verkar vara dåliga på att uppdatera sin webshop – en vecka efter att jag beställt en vara och fått orderbekräftelse fick jag besked att varan tyvärr var slut. Inte så bra första intryck! Inte bra betyg från mej alltså.
Ny svenska webshoppen fungerar hur bra som helst – vad jag förstår skickas varorna från Spanien men du kan lämna tillbaka dom i en svensk butik! Och du vill returnera per post beställer du en retursedel och använder den till ditt paket och lämnar in på posten. Kostar dej ingenting!
Jag har returnerat en sak via post, jag blev till och med uppringd av en mycket trevlig man (Pedro med spansk brytning) som förklarade hur allting skulel gå till. Mycket trevlgi service med tanke på vad man ofta upplever i de svenska butikerna!
UTLÄNDSKA WEBSHOPPAR
Tänk på att man betalar tull och moms på varor som beställs utanför EU.

Fitts and Company
USA

Beställt KOS stövlar härifrån, bra, snabb och personlig service, mycket bra betyg! Skickar som gåva så man slipper betala tull. Inte hanterat returer. Har ofta stort utbud av Odd Molly.
Asos
Storbrittanien

Betställt en gång, gick hur bra som helst. Inte hanterat returer. Man betalar inte tull på beställningar från United Kingdom/Storbrittantien.

Miss Selfridge
Storbrittanien

Beställt en gång – tyvärr stämde storlekstabellen illa och klänningen passade inte (mätte enligt deras instruktioner men klänning är minst en storlek för stor) . Orkade inte greja med returer så klänningen blir omsydd istället. Fantastiskt fint utbud!

 

I N R E D N I N G
Mycket trevlig coh engagerad personal som hjälper med alt dom kan! Dom har etts tort utbud av vackra lampor och jag kan varms rekommendera dom!
Här kan du beställa ny klädsel till dina Ikeamöbler och det är just vad jag gjort. har gått som smort. Tyvärr krympte min klädsel rätt mycket men det är ingen disskusion, dom skickar en ny direkt. Också mycket trevligt och proffsigt bemötande! Kan varmt rekommendera.

Nordljus

Både mode och inredning, men oavsett vad du beställer går det snabbt och bra, och uppstår det någon form av problem får du snabbt kontakt och god service tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s