Bloppis

Ibland behöver man hitta nya hem av de där vackra dyrgriparna som bara hänger på sin galge utan att användas! Här samlar jag sånt jag vill sälja!

Att tänka på innan du köper av mej – jag har två katter och jag kan helt enkelt inte garantera att du får ett plagg som är 100% fritt från katthår!

Hur gör man då? Börja med att skriva en kommentar här med din mejl adress så mejlar jag dej om du är intresserad!  Du för över överenskommen summa till mitt bankkonto och när jag ser pengarna på mitt konto skickar jag din vara till dej! Vill du ha rekommenderat får du betala extra för det! Mitt ansvar upphör så fort jag lämnat in varan till posten eller annan du vill skicka med! Vanlig frakt med posten ingår i priset.Jofama by Kenza 4, nypris 1995:-

Strl M/38, obetydligt använd. Kraftigt material, varm och go! Vackert foder, massor av små snygga detaljer och avtagbar fuskfårpälskrage.

Säljes för 1350:-

Ligger nu ute på TRADERA SÅLD


Go-No Statement Dress från Hunkydory, nypris 2 699:-

Svart, M, normal i storleken till skillnad mot andra tidigare versioner då den varit stor i storleken. Använd en gång.

Säljs för 1600:-

Kjol från Ewa i Walla, nypris 1950:-

Vit, One size. Aldrig använd trots att den är smärtsamt vacker, som att gå runt i ett moln av frasande  vitt tyg! Har resår i midjan och är rymlig.

Säljs för 1265:- SÅLD

Tunika från Lise Sandahl, nypris 699:-

I princip endast prövad, anänd en gång i en timme eller nått.

Säljes för 500:-

3 tankar på “Bloppis”

  1. hejsan! hittade just hit och blev glatt överraskad över din fina bloppis!
    är intresserad av walla-kjolen!

    mvh sara.

Lämna en kommentar