blogs préféré

Jag läser många bloggar sparodiskt men några få återkommer jag till så fort jag kan. Här finner ni dessa, mina älskade guldkorn i blogghavet.

Bilderna är klickbara länkar till respektive blogg.

 

Emma skriver vackert är och är precis lika vacker som sina ord, hon har humor, självdistans och en ljuvligt poetisk ådra som gör att varenda lilla vardagssak blir en hyllning till livet i hennes blogg. Bara att läsa om det dåliga vädret blir en drömsk upplevelse! Kärleksfulla bilder på hennes tre hundar eller Scout Valiant blonda lockar genomsyrar bloggen man aldrig kan få nog av.

 

 

 

Det finska yrvädret från Coccola, med de blå ögonen som ler som stjärnor på väg genom rymden på äventyr, den ljusa håret som en gloria runt det eviga leendet som verkar vara hennes naturligaste min, ja Malena personifierar LIVSGLÄDJE! En dos av hennes vackra blogg som hyllar det som gör just DEJ glad om dagen, gör susen för magen! Besök hennes blogg för att få le och förundras över denna ljuvliga varelse och få känna tacksamhet och ödmjukhet för allt det fina du har i ditt liv.

 

 

 

Här finner du bloggen som i smältdegeln gjuter nya legeringar av inredning, mode och de där detaljerna, som får dej att forma munnen till ett förtjust litet ”o”. Vad sägs om bestick i guld, picknickdukningar under blommande körsbärskvistar och svepande vita tyger, plisserade puderrosa kjolar, spets, diamanter och strass, fjäderväskor och croassianger, choklad, hallon och kyssande kärlekspar?

 

 

 

Himmelska fotografen Elizabeth Messinas blogg som går i bröllopets tecken, men även personifierar romantik i sina drömlika bilder, med en touch av hemligheter, grace och ömtålighet. Här tappar du hakan över den fragila skönheten och den kärlek som stirrar dej rakt i ögonen genom skärmen!

 

 

 

Den här söta bloggen frossar fullständigt i allt vad bröllop heter. Det är USA och bröllopen är många gånger flådiga, men blandas med DIY bröllop om ser helt fantastiska ut! Hitta hit för  att drömma dej bort i romantisk tyll, vita spetsar, rosor och överdådiga dukningar och icke att förglömma de vackra männen som ler genom alla bilder mot sin fru!

 

 

 

Unga make up artisten Linda Hallberg är den enda sminkblogg jag verkligen fastnat för – denna unga tjej gör fantastiska sminkningar som inspirerar mej mycket och har fått mej att våga mer med min make up! Dessutom är bloggen lärorik och under den tid jag följt bloggen har min egen neccessär utvecklats och fyllts med produkter som verkligen gör skillnaden vad gäller hållbarhet, kvalitet och stil!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s