Om Mej

Välkommen hit! Du undrar kanske vad den här bloggen handlar om? Förutom min vardag så är dessa nyckelord en enkel sammanfattning för vad bloggen innehåller;

K A P P A H L – min arbetsgivare – jag är dekoratör för en KappAhl butik i Skåne, ett kreativt och väldigt roligt arbete, om än krävande för både kropp och tålamod vissa gånger!

M O D E – eftersom jag jobbar med mode är det väl ingen överaskning att det är något viktigt i mitt liv även utanför jobbet.

O D D M O L L Y – ett av mina favoritmärken, men i samma lista hittar du även Day, Ewa i Walla, Malene Birger osv.

I N R E D N I N G – älskar det vita skandinaviska, blandar gärna lite kitch med shabby chic, men håller det hela mot en stram bakgrund så att de både stilarna får bli personliga accenter snarare än att ta över.

D J U R – Ja, mes animeaux, en stor luns till gammal travare har jag, ful som stryk men min är hon och jag är hennes! Tar även hand om min syster fånghäst, en riktigt stöddig madame! Hästarna bor på farsans gård, men hemma i lägenheten har vi två ljuvliga kisar, Kir och Dimma!

Och jag själv då? 28 årig skåning med mild åldersångest, förlovad och lyckligt kär i en enerverande, påfrestande, neurotisk och alldeles underbart vis, intelligent och kärleksfull man – i 11 år har vi älskat varandra och många år till lär det bli.
Jag är ljushyllt och romantiskt klädd, men har en kolsvart humor som tittar fram då och då, till min kära mors förskräckelse.
Jag har ett förflutet inom konstskolor och älskar att måla, fotografera. Min kreativa sida tar sej även uttryck i min passion för inredning och mode som märks här i bloggen.
Jag är nyfiken av naturen och älskar att höra människors livsöden. Gåtor, filosofiska problem, det underliga, det knäppa, groteska och absurda är lockrop jag inte kan motstå.
Djurälskare är jag, med två katter och en häst i mitt menageri – jag längtar så att hjärtat värker efter den dag då jag ska kunna ha hund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s