Jag knarkar inredningstidningar, och har haft en hel del prenumerationer på olika tidningar, har köpt en hel del diverse lösex och har en del tankar om de kära magasinen.Vill ni veta mer? Read on!

 

 

Sköna Hem

…är min trotjänare. Började läsa mammas när jag bodde hemma, och när jag flyttade hemifrån köpte jag först lös exemplar ent id tilsl jag insåg att jag köpte varenda tidning som kom ut. Prenumeration sen dess, och jag älskar tidningen! 8 av 10 tidningar är fylld av just sånt jag gillar, lagom mix mellan lyxigt och budget – men framför tycker jag dom inspirerar! Sköna Hem kommer få hänga med i många år!

Vårt Nya Hem.

Glassigt relativt nytt inredningsmagasin. Finns en hel serie, Vårt Nya Hus, Vårt Nya Badrum etc. Så där blankt och fint och tillrättalagt. Jag köpte en helårsprenumeration för att priset var så bra, men tröttnade illa kvickt på dom fruktansvärt själlösa reportagen. Kall, stel och tråkig tidning tycker jag.

Vakre Hjem & Interiör.

Å detta underbara magasin, det är en dyrgrip man unnar sej då och då, eftersom den kostar det dubbla av ett vanligt inredningsmagasin. Men oh, väljer man noga så är lösexemplaren väl värda pengarna!

Plaza Interiör

Det är som en billigare, svagare version av Sköna Hem. Hälften så tjock och tenderar till att upprepa sej, men annars helt ok tidning.

Lantliv

Har funderat på pren på denna, men allt för ofta är den bara för lantlig för min smak! Men för dom som lever och andas lantlig romantikt är detta tidningen för dom! Plus för fina mat och mode reportage i varje tidning!

Elle Interiör

Har prenumerarat innan och har nyligen börjat igen. Håller en hög lägsta nivå, påminner lite om Sköna Hem! Ett säkert kort helt enkelt, och blandar alla stilar i sina reportage.

 Allt i Hemmet

En bubblare! Dessa tidningar brukade jag inte titta två gånger på, tror det är det hopplöst omoderna och nästan tantiga logotypen som förstör, men wow, dom brukar verkligen göra supersnygga reportage och deras egna inredningsspecialer är alltid spot on! Kommer definitivt börja prenumerera efter att ha köpt flera lösnummer som varit väldigt starka allihopa!

 

Annonser