Efter ett bröllop är det inte utan att man fastnar i en glugg av tomhet. Under flera månader har stressen sakta men stadigt byggts upp, planeringen har varit en del av ens liv så pass länge att när den väl kulminerat är det litet som när man läst den sista meningen i en fantastiskt bra bok, en känsla av tomhet och nästan lite sorg rasslar till i ens själ. För mej tog det dock några dagar innan den känslan hann infinna sej. Kanske var det ett undermedvetet beslut att börja leta lägenhet mitt uppe i bröllopshetsen? Vi fick en visning och fick lägenheten med dessutom – med följden att vår egen blev uppsagd och det nygifta brudparet fick ägna tre dagar totalt till städning direkt efter bröllopet. Först festlokalen och sedan vår egen lägenhet som såg ut som ett bombnedslag efter att ha varit gravt försummad i ett par veckor! Hoho, ja städa är ju inte direkt en favorit sysselsättning, särskilt med tanke på hur trångbodda vi är, men att det känns lättare med tanke på de 92 kvadrat som väntar oss i september!

Här är en bild på festlokalen, det dukas för fullt!

 Livet som gift då? Precis like underbart som innan, fast nu är jag en FRU, och nu får jag kalla honom min MAN, MAKE, ÄKTA HÄLFT. Massa fina namn som är våra nu att använda precis som vi själva vill. Och namnet ja, vi är ju ett par son:ar, och jag är en så pass modern och egensinnig kvinna att jag minsjäl inte tänker ta min makes namn, och han kunde också tänka sej att fira vår kärlek med att skapa något som är helt nytt! Å va nyfikna våra nära är, men nej, hemligt in i det sista! Så fort det blir godkänt får världen veta dock, så håll till godo! Och hu, dyrt blir det, 3600:- kostar det för två personer att ta ett helt nytt gemensamt efternamn!

Närbild på dukningen, allt inte exakt som det skulle vara, men fint ändå! Synd att vi glömde låta fotografen fota innan alla satt sej till bords!