>Malenami skrev om det kvinnliga förtrycket av kvinnor (appropå ett inlägg av Att vara någons fru, appropå Ebba intervjun av Cecilia Hagen – PUH!) – alltså kvinnor som använder härskartekniker och utfrysning mot kollegor av varierande skäl. Finns aldrig någon ursäkt, mobbing är mobbing, hur den än klär upp den.
 I vilket fall som helst kände jag mej tvungen, svart inspirerad av den cyniska kommentar Malena tog upp som ett sorgligt exempel på vad det kan innebära att bara se begränsningar och vara full av bitterhet och antagligen avundsjuka.

  Är Malena så perfekt som hon verkar, mmmm? Hon ska ju enligt säkra källor;
”tyvärr kommer bloggerskan inte att vara den som spräcker glastaket då hon skall nu gifta sig och kommer antagligen att stanna hemma med sina 1.5 barn under de nästa åren”.  

Nå, jag jagade och jagade för att hitta brister i min favorit finne, och hade nästan gett upp när jag fick syn på headern! VAD är det DÄR?! EN KRÅKA? AHA!

Klicka för närbild
Jag zoomar in för att inspektera denna möjliga brist i den vackra ytan. Hmmm! Nää… Det är nog bara näsvingens väna kurva. SUCK.
Klicka för närbild

Men det gör mej inte så mycket. För det är mycket roligare, skönare och mysigare att tycka om folk (hur perfekta de än må verka hehe) än att tycka illa om dom. Fast jag nog hade tyckt om Malena ändå, även om hon hade haft en kråka i näsan.

Annonser