>
Tack Malena för att du tänkte på mej och skickade en blog award vidare! Väldigt gulligt, jag bockar och bugar!

Med detta söta award kommer instruktioner:

  • A: Kopiera awarden på er blogg!
  • B: Länka till personen som gett dig awarden!
  • C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
  • D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
  • E: Länka till deras bloggar!
  • F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!

Eftersom att awarden cirkulerat runt i den krets där jag är mest aktiv redan, tänkte jag dock bryta mot D och följande för att istället tänka ut ett nytt award och ge ut. Hoppas ingen tar illa upp av ett sådant initiativ.

7 fakta om mej själv

1. Mina favoritfilmer är smöriga romantiska filmer och skräckfilmer – en udda blanding som säger en hel del om hurdan jag är. Kärleken är det största som finns och jag vill drömma mej bort i dess utopiska värld, men världen är grym och människor ofta otillräckliga – vi har alla en stor potential för underverk, en stor potential för både ljus och mörker. Det är det som gör det att vara människa en sådan fantastisk gåva, att värna om.

2. Är en idéespruta av stora mått, och har ofta grandiosa planer jag startar upp, men som sedan somnar in, eftersom jag är sämre på att följa upp än att börja och är rastlös av naturen.

3. Har ett kaotiskt tillvägagångsgsätt när det gäller det mesta; Det bästa jag vet är att lata mej, men även mitt latande färgas av denna rastlöshet – läsa en halvtimme, titta på film, och en halvtimme in i filmen sitter jag vid datorn och lyssnar på ett halvt öra samtidigt som jag surfar, återvänder till filmen, lagar lite mat och diskar samtidigt, slutar diska, äter, tittar klart på min film, går ut och diskar lite till, läser ett tag och så fortsätter det. Det är på samma sätt med allt jag tar mej för, mitt jobb, mina små privata projekt och min livsstil överlag. Och jag trivs alldeles utmärkt med det.

4. Jag är en tuff vän. Jag bryr mej väldigt mycket om dej, och kan ösa kärlek över dej på mitt eget vis – men jag är också brutalt ärlig mot dej, och skyr inte orden när jag tycker att du gjort fel, och ber du mej vara ärlig, är jag ärlig. Till 100%.
Vänskap i mitt liv har inte varit lätt och jag har blivit grovt sviken av dom som stått mej närmast, på olika sätt. Detta har färgat mitt sätt att se på vänskap och således är min krets av invigda nu oerhört liten. Jag har blivit kallad bitch, hård, isdrottning med förakt, och kompromisslös med beundran av dom som önskar att dom kunde vara på samma sätt. Det är inget jag vare sej är stolt eller skäms över – det är helt enkelt den jag är, och jag kommer aldrig mer ge efter för personer som tror att vänskap handlar om krav istället för lusten att ge av sej själv till någon annan man bryr sej om.

5. Min högsta dröm är att få bygga mitt eget hus, min egen lilla hästgård. Det blir en vit eller blekrosa patriciervilla (inte vräkigt stor), med en gårdsplan täckt av vit singel. Magnolior och japanska körsbrärsträd samsas med klängrosor och murgröna som kryper längs villans väggar. Taket får gärna vara av koppar så att det blir sådär vackert grönt med åren. Om hösten sätter lönnar gården i brand med brandgula lövverk.
Vackra gröna hagar betar mina hästar i, och stallet de bor i är i samma stil som huset – insidan ljus och luftig och hästarna sover på tjocka bäddar av spån.
Jag hade kunnat fortsätta. Det är en svår dröm att uppnå, och troligtvis endast möjlig genom en osannolik lottovinst, men utan något att sträva efter, drömma om, vad vore väl livet då?

6. Har mycket livliga och klara drömmar som jag nästan varje dag kan återge väldigt detaljerat. Har vid ett par tillfällen kommit på att jag drömmer, och vid andra tillfällen har jag också aktivt kunnat styra vad som sker i drömmarna.

7. Fantiserar om att skriva fantasyromaner, och har ett antal halvfärdiga utkast som aldrig blir färdiga.

Så, med allt detta erkänt hoppas jag att min egen natur inte sätter käppar i hjulet för mej när det gäller att skapa ett eget award att ge ut istället för att skicka vidare den söta!

TO BE CONTINUED…
Annonser