>
Under sommaren lyckades jag faktiskt ha riktigt snygga långa naglar, och jag lärde min kärleksslav att måla frank manikyr på mej (blev hur bra som helst faktiskt) men nu har naglarna tydligen blivit deprimerade igen. Det är inte det att dom går sönder helt, fnasar sej å sånt, utan att jag får ett litet litet hack långt långt ner på nagelns sida (kan hända på ALLA mina naglar at anytime. Gärna samtidigt.) och för eller senare blir hacket djupare och djupare så att jag måste klippa bort hela nageln, för annars går hacket in i köttdelen av nageln, och det är inte särskilt kul. Inte alls faktsikt.
Så nu sitter jag här med trasiga naglar jämt, och jag har inte ens börjat mocka än. Hästarna är ute på sommarbete fram till att mina föräldrar kommer tillbaka från Grekland har jag bestämt, typ runt den 19 September.
I alla fall funderar jag på att gå till någon lite nagel expert och skaffa ‘tippar’ som min mer världsvana lillasyster kallar det. Hon har jättesnygga naglar. Fejk e fint. 😛 Frågan är hur det komem rfunka med stall sysslor. Men jaja, det är väl bara till att prova!

Ni får några bilder på hästarna också, för att dom är så tjocka och fina av allt gott gräs dom ätit hela sommaren.

Ida: Mamma, nu får du ta och göra något åt min man, jag ser ju ut som en vildhäst!
Lina: *nom nom nom*

Detta är tjock-Lina. En gång frågade hovslagaren på allvar om hon var dräktig. Så tjock blir hon på sommaren.
Detta är tjock-Ida. Som inte är så himla tjock. Till skillnad mot Lina så är Idas stora passion i livet INTE att äta. Det är sex. Min häst är en slampa.