>Idag var näst sista dagen på jobb, och det firade vi! Jag och Kärleken mötte upp våran Bästis (ja förutom varandra är han bådas vår bästis!) och gick för att äta pizza på Mama Theresa’s som tydligen skulle ha fantastiska pizzor. Grymt besvikna blev vi. Pyttelitet ställe, uteservering på gatan med bilarna direkt intill, dålig service; inga glas till vår dricka, ingen sallad medan vi väntade på maten, sen inga bestick. När vi frågade efter det när dom lämnade pizzorna till oss fick vi svaret att ”Dom finns där inne” Jaha liksom… Så Kärleken gick in för att hämta matdon men där fanns bara plastbestick. Lyckat. Efter en stund kom dom ut med gafflar till oss. Bara gafflar. ”Har ni inga knivar” frågar ‘servitören’. Eh, nä, vi glömde dom hemma…? Så till slut kommer han ut med knivar till oss.
Ovanpå det var maten högst ordinär, det var goda skorpor eftersom dom använder durumvete men i övrigt… Väldigt snålt tilltaget för att vara riktiga italienska pizzor… (tror en italienare hade skrattat dom rak tupp i ansiktet). Så det blir definitivt inget återbesök!
Ibland tror jag folk hajpar något för att dom gärna VILL att det ska vara något särskilt med det, så man liksom ser mellan fingrarna med dålig service och ordinär mat bara för att alla andra tycker ju att stället är så himmla bra.

Sen blev det i vart fall mjukglass på annan plats varpå vi promenerade ner till stranden (tar typ fem minuter – älskar att bo och jobba vid kusten!). Där satt vi några timmar och pratade strunt och jag vadade lite – det var riktigt skönt i vattnet så det kan nog bli bad till helgen!
Här kommer lite bilder!

Dagens Outfit

Klicka på bilden för stor version!

Klänning H&M, ett fynd för 198:-
Midje jacka i glansigt material från KappAhls barnavdelning
Gladiator sandaler från Skopunkten, 349:-

Klänningen ser rosa ut på bild men är i själva verket fint randig i rött och vitt! Behöver lite mer solbränna för att bära upp färgen riktigt bra, men det kommer! Här är en närbild så att ni kan se tyget. Med på bilden är även min Röda Korset brosch från i Julas.
Kände mej jättefin i min klänning, lite som en servitris i en amerikansk diner! Fattas bara förklädet!

Annonser