>Det ser att att bli ännu en alldeles underbar dag. Efter den här supertrista långa vintern (som snarare har varit som en enda lång höst för alla skåningar) känns det himla konstigt att ha blivit bortskämd med sol och vårvärme varenda dag i nästan två veckor! Man blir nästan rädd att nu kommer det snart en storm eller något!

Men jag vet två som är överförtjusta och inte oroar sej…
Dom håller som bäst på att sätta sin sommarpäls och kan snart vara ute på bete om nätterna. Gräset växer så det knakar, det är så att man ser skillnad från vecka till vecka! Våren måste vara den bästa årstiden, förvandlingen fyller mej med hopp och livsgläldje!

Dags att rota fram sommarkläderna från förrådet, som vi har haft inbrott i visade det sej häromveckan! Dom hade inte tagit något dock, så tjuvarna blev väl störda. Inte för att vi har något värdefullt därute ändå, så osis för dom.
Men nu börjar det bli problematiskt, alla dessa kläder! Jag får inte plats! Den där klädställningen jag tjatat om börjar bli riktigt nödvändigt och jag har en smygande misstanke om att en byrå kanske också måste införskaffas. Antigen det eller så får vi riva och göra om i garderoben, men det känns inte så lockande i en hyresrätt. Jaja, vi får väl ta våra händiga pappor till hjälp!

Njut av våren!

Annonser